Tekstvak: Poezen
In mijn cattery heb ik alleen poezen. Deze poezen worden gehouden als zeer geliefde gezelschapspoezen.
Tekstvak: Louter Holda Blossom
Roepnaam: Blossom (gesteriliseerd)
Geboortedatum: 17-01-2008
Ras: Siamees
Kleur: Blue point
Karakter: Blossom is mijn lieve schat, die ontzettend verzorgend is. Bij Ambers nest was ze een fantastische oma! Blossom zit bij iedereen op de schouders en ze kan heerlijk bij je komen liggen om te knuffelen. Haar favoriete bezigheden zijn slapen bij de kachel of in mijn armen, knuffelen, door het huis heen vliegen, spelen met elastiekjes en inpakpapier.
Tekstvak: Blossom’s Pride Amber
Roepnaam: Amber
Geboortedatum: 04-05-2009
Ras: Oosters Korthaar
Kleur: Chocolate tabby spotted
Karakter: Amber is mijn kleine tijgermeid die nergens bang voor is. Ze is onderzoekend en wilt alles goed verkennen. Als je een sok in de kamer verstopt heeft Amber hem binnen 10 seconden gevonden. Ze kan heerlijke dutjes doen en mauwt heel schattig. Zij is mijn nieuwste kleine aanwinst, zij is de dochter uit het eerste nest van Blossom.
Tekstvak: In Memoriam
Pebbles van Ankara
Roepnaam: Pebbles (gesteriliseerd)
Geboortedatum: 15-02-2000
Ras: Oosters korthaar
Kleur: Havana
Karakter: Pebbles is een hele rustige poes die het heerlijk vind om lekker op schoot te zitten en te knuffelen. Ze is goed in het jagen op muizen en kleine vogeltjes. Ze is een dominante poes die ook wel snel gestrest raakt.
Omdat Pebbles het niet zo leuk vind om met Blossom en Amber te spelen,  is ze bij mijn vader blijven wonen toen ik het huis uit ging. Daar kan ze heerlijk in de tuin spelen en ‘s avonds bij mijn vader op schoot zitten.
Helaas is Pebbles op 17 augustus 2013 op 13 jarige leeftijd ingeslapen.

Contact

 

Cattery Blossom’s Pride

Arnhem